Cégünkrõl

A Galaktiv Kft. egészségügyi és kényelmi termékek forgalmazására alakult 2004-ben. 2005 év elejére az induló portfóliót a Carnation lábápolási és a GalaktivBio szúnyog- és kullancsriasztó termékek forgalmazási jogainak megszerzése jelentette. A cég tulajdonosai, vezetõi korábban a Scholl lábápolás és lábbeli, a Durex óvszer és más kiemelkedõ márkatermékek forgalmazását irányították egy angol tulajdonú társaságban. Az adminisztrációs és kereskedelmi munkát 2005 év közepe óta további kollegák segítik. Galaktiv

A Galaktiv Kft-ben sikeresen folyik a korábbi munkák során szerzett márkaépítési tapasztalatok alkalmazása, így a Carnation lábápolási termékcsalád rövid idõ alatt jelentõs szereplõvé vált kategóriájának piacán. Sikerrel vizsgáznak a termékek a dm (Drogerie Markt) és a Rossmann üzletláncok polcain, ahol évrõl évre jelentõs eladási növekményt lehetett realizálni. Jelen vannak a termékek ugyanakkor számos patika és egészségügyi szakbolt polcain is.

A magyar piacon egyedülálló szúnyog- és kullancsriasztó termék, a GalaktivBio pumpás aerosol spray hazai gyártása 2005-ben indult el.

2005-2006 években a cég részt vett a francia Physcience cég étrendkiegészítõ termékeinek forgalmazásában. A kiváló termékek közül számos, például az Adipill fogyasztókapszula szép sikereket ért el.

2008 elején kerültek kísérleti forgalmazásra a GalaktivBio biocid "spot on" oldat és környezeti spray termékek a kutya, macska és más hobbiállat külsõ élõsködõi ellen.

Az elmúlt 3 évben sikeres exportforgalmat is bonyolít cégünk - a Carnation lábápolási termékek nagy népszerûségnek örvendenek Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária és Szlovákia területein.

A cég székhelye Angyalföldön, a Váci út 95. szám alatt található, és az iroda/raktárát is az ide kapcsolódó Forgách utcai telephelyen rendezte be.

A Galaktiv partnerköre

Carnation lábápolás és GalaktivBio szúnyog és kullancsriaszt termékeket forgalmazó partnerei a dm és Rossmann drogérialáncok, Madi-Line, Herbaház és más kereskedõk, patikák, Herbária, valamint a Salus Gyógypont.

Cégünk Clarks cipõket forgalmazó partnere a Revans 2000 Kft.

További információkat a www.Clarks.hu oldalon talál!