A Carnation lábápolásról | Mi a problémája? | Carnation termékek | Lábápolási tanácsok | Újdonságok | Kérjen brossúrátRendszeres tisztántartás
Naponta meleg vízben ajánlott lábat mosni és gondosan szárazra törölni - különösen a lábujjak között. Hetente legalább kétszer áztassa lábait kamillás lábfürdõben.

Kézi lábmasszázs
A masszírozás erõsíti a keringést, fellazítja az izmokat. Kezdje váltott áztatással: 1 perc forró vízben, 20 másodperc hideg vízben ismételve összesen kb. 10 percig. Ezután masszírozzon hidratáló krémmel. Az eredmény lágy bõr, újjáéledt láb.

Lábköröm vágása
Körmét mindig vágja egyenesre, ne "kanyarítsa be" a körömágy felé, mert az könnyen körömágy-gyulladást okozhat.

Cipõválasztás
Gondosan válassza meg a vásárlandó cipõjét, lehetõleg természetes anyagból (bõrbõl) készült lábbeleit vegyen! Próba során mindig álljon fel és járkáljon benne, ugyanis akkor dõl el, van-e elég hely lába számára a cipõben. A lábfejre ható szorítás, a körmökre ható nyomás, a sarok dörzsölése, a rossz belsõ talpkialakítás lehet a  lábproblémák legfõbb okozója. A divat, sajnos, sokszor befolyásol bennünket.  Ha ilyen okból választunk kényelmetlen cipõt, elõre készüljünk fel a késõbbi gondokra.

A Carnation termékek minden esetben védelmet és ápolást nyújtanak lábainak. Használatukkal Ön is tökéletes lábakkal járhat a földön.