A Carnation lábápolásról | Mi a problémája? | Carnation termékek | Lábápolási tanácsok | Újdonságok | Kérjen brossúrátÚj tanulmány készült a szalicilsavas tyúkszem-eltávolítás hatékonyságára
Az angol lakosság 11%-a szenved tyúkszemek okozta problémákkal, így ez mutatkozik a legáltalánosabb lábegészségügyi kérdésnek. A Wessex-i Lábápolási Tudományos Központ legújabb cikkében, amely a British Journal of Podiatry szaklapban jelent meg, elemezte a Carnation Corn Caps (Carnation Tyúkszemtapasz) hatásosságát. A tanulmány szerint a tyúkszemek 95,5%-a lett sikeresen eltávolítva 10 napos kezeléssel bemutatva azt is, hogy a kezelés ugyanakkor könnyen és fájdalommentesen folyt le.

Az "új-cipő" érzés
Mindenki találkozott már az "új-cipő" okozta problémákkal különösen, ha az a cipő valamely divatkövetési döntés eredménye. Sajnos, sokszor szenvedünk már 1-2 órás viselés után elsősorban a sarkak kidörzsölődése, rosszabb esetben vízhólyagok megjelenése miatt. A fájdalom enyhítésére eddig a hidrokolloid tapaszok szolgáltak, melyek a saját testnedvek aktiválásával oldották meg a vízhólyag eloszlatását, a fájdalom csillapítását, megszüntetését. A Carnation termékfejlesztés legújabb eredménye a "Vízhólyag és Kidörzsölés Stift", amely igen korszerű, kézitáskába illő kiszerelésben ajánl egy hosszan ható, nem zsíros krémet, amellyel naponta többször lehet kezelni a fájó területet - megakadályozva a vízhólyag kifejlődését.

Carnation bőrradír
A Carnation termékcsalád kiegészült a barackmagőrleményt tartalmazó, kellemes illatú és rendkívül hatékony bőrradírozó krémmel. A cipők által okozott bőrvastagodásokat a lábfejen könnyen és kellemesen kezelhetjük, de alkalmas a kézfej megvastagodott bőrterületeinek kezelésére is.