A Carnation lábápolásról | Mi a problémája? | Carnation termékek | Lábápolási tanácsok | Újdonságok | Kérjen brossúrátRendszeres tisztántartás
Naponta meleg vízben ajánlott lábat mosni és gondosan szárazra törölni - különösen a lábujjak között. Hetente legalább kétszer áztassa lábait kamillás lábfürdőben.

Kézi lábmasszázs
A masszírozás erősíti a keringést, fellazítja az izmokat. Kezdje váltott áztatással: 1 perc forró vízben, 20 másodperc hideg vízben ismételve összesen kb. 10 percig. Ezután masszírozzon hidratáló krémmel. Az eredmény lágy bőr, újjáéledt láb.

Lábköröm vágása
Körmét mindig vágja egyenesre, ne "kanyarítsa be" a körömágy felé, mert az könnyen körömágy-gyulladást okozhat.

Cipőválasztás
Gondosan válassza meg a vásárlandó cipőjét, lehetőleg természetes anyagból (bőrből) készült lábbeleit vegyen! Próba során mindig álljon fel és járkáljon benne, ugyanis akkor dől el, van-e elég hely lába számára a cipőben. A lábfejre ható szorítás, a körmökre ható nyomás, a sarok dörzsölése, a rossz belső talpkialakítás lehet a  lábproblémák legfőbb okozója. A divat, sajnos, sokszor befolyásol bennünket.  Ha ilyen okból választunk kényelmetlen cipőt, előre készüljünk fel a későbbi gondokra.

A Carnation termékek minden esetben védelmet és ápolást nyújtanak lábainak. Használatukkal Ön is tökéletes lábakkal járhat a földön.